expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

MOTO


Translate

11 July, 2014

PEKERJA BINAAN JUMPA ULAR BERBISA ATAS MANGKUK TANDASSatu Hasrat seorang  pekerja binaan di Alabama untuk ke tandas terbantut setelah telah beliau ternampak seekor ular berbisa yang melingkari mangkuk tandas.

Willie Harris berkata bahawa ketika dia melihat ular jenis cottonmouth sepanjang 4 kaki berada di atas mangkuk tandas itu dia pada mulanya menyangka ia hanyalah satu gurauan sehinggalah ular itu mula bergerak.

"Saya menarik pintu belakang sedikit dan saya berkata terkejut melihat ular itu bergerak," kata Willie

Dia kemudiannya memaklumkan majikannya tentang perkara tersebut dan majikannya itu menghubungi 911. Polis pada mulanya enggan percaya terhadap dakwaan Willie itu

'Ketika menelefon, di berkata mungkin encik tak tahu betapa besarnya ular itu. Saya terus berkata ok, "kata pegawai polis Alice Thompson.

"Dia kemudiannya berkata memberita bahawa dia mempunyai gambarnya. Jikalau demikian, saya terus memintanya menunjukkan gambar tersebut," katanya lagi.

Alice menggunakan dua cota untuk menangkap kepala ular tersebut dan mengangkatnya keluar dengan selamat. Dia kemudian memasukkan ular itu di dalam kereta peronda rakannya.

Mereka kemudiannya beredar dan melepaskan ular kembali itu kembali ke dalam hutan dengan selamat.

ALICE THOMPSON MENUNJUKKAN ULAR SEPANJANG 4 KAKI ITU

No comments:

Post a Comment