expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

MOTO


Translate

14 September, 2014

SAKSIKAN VIDEO PERMAINAN MAYA TERBARU JEPUN, RABA BUAH DADA
Kita mungkin telah biasa mendengar dan melihat tentang pelbagai aktiviti dan acara seks yang pelik dari negara Jepun, kini muncul pula satu lagi permainan video terbaru yang berkonsepkan seks.

Negara matahari terbit itu telah mencipta satu jenis permainan 'serangan seks' secara maya di mana anda boleh meraba-raba buah dada perempuan.

Pencipta permainan video, Oculus Rift telah mencipta satu permainan di mana pengguna boleh meraba-raba buah dada seorang gadis dengan dan hanya berinteraksi dengan menggunakan alat pendengaran bagi permainan maya.

Reaksi gadis yang telah diprogramkan itu menunjukkan bahasa tubuh gadis itu yang memberi respon kepada serangan terhadapnya yang memperlihatkan dia marah dan bertindak defensif apabila satu atau kedua-dua belah buah dadanya diraba.

Permainan ini didatangkan dengan simulator interaktif buah dada palsu yang harus disentuh pengguna bagi melihat reaksi si gadis dalam skrin.

Permainan terbaru ini dijadualkan untuk demonstrasi di Festival Oculus Rift Jepun, namun tidak mengharapkan bahawa semua orang akan menerima dan kagum dengannya.No comments:

Post a Comment